Installera laddstolpar vid ditt boende

Driver du en hyresrättsförening eller en bostadsrättsförening är du säkerligen medveten om hur viktigt det är att de boende är nöjda med boendet och alla tjänster runt omkring. Med tanke på att allt fler väljer elbilar framför fossila bränslen är det en fördel att installera laddstolpar i anslutning till boendet. Det kommer du tjäna på i längden.

De flesta som överväger att köpa en elbil frågar sig ofta om de kommer kunna ladda den på ett smidigt sätt eller inte. Om de vet att det finns tillräckligt med laddstolpar i anslutning till sitt boende kommer det vara större chans att det blir ett köp. Det ger ett gott rykte till din bostadsförening.

Gör en bra affär på laddstolpar

Power,Supply,Connect,To,Electric,Vehicle,For,Charge,To,TheNär du äger en bostadsförening kan du få bra erbjudanden på laddstolpar. Om du går via terrawattcharging.com får du flera förmåner inklusive detta:

  • Stöd upp till 15 000 per stolpe.
  • Möjlighet att ladda flera bilar samtidigt.
  • Ett system som fungerar även under kalla vinterdagar.
  • Möjlighet att sätta upp flera stolpar efter behov.

I takt med att fler i din förening köper elbilar kanske du får ett större behov av laddstolpar. Om du då redan har ett avtal blir det enklare att bygga ut systemet och sätta upp flera stolpar när det behövs. Med modern teknik fungerar allt tillsammans med molnet vilket underlättar både för dig och de boende. Det kommer bli en lönsam investering för framtiden.

Viktigt för de boende

Om de boende i din förening inte har möjlighet att ladda sina elbilar där de bor finns risken att det börjar se sig om efter ett annat boende. Om du inte hänger med i utvecklingen finns det alltså risk för att din lönsamhet minskar på sikt. Du vill säkerligen kunna locka så många hyresgäster eller köpare som möjligt. Därför är det bättre att börja installera laddstolpar redan nu istället för att vänta. I så fall har du också ett säljargument som särskiljer dig från dina konkurrenter. Det är tufft på bostadsmarknaden i nuläget och det är alltid bra att kunna locka intressenter med någonting extra.