Låna pengar till att köpa bostad

Det finns många fördelar att äga bostaden jämfört med att hyra. Just nu finns det ett stort utbud av bostadsrätter på marknaden. Nordax Bank som tänker nytt när det gäller att ge lån just till bostadsköp.

Att köpa din egen bostad har som bekant många fördelar. Du är själv herre över ditt eget boende och med det följer såklart inflytande och kontroll. Givet att du bor hos en sympatisk bostadsrättsförening får du själv bygga om och skapa ett hem så som du vill ha det. De allra flesta som vill köpa bostad behöver ta lån. Nordax Bank är en nytänkare på området som gärna omprövar storbankernas beslut. Du kan klicka här för att få mer information. Annars kan du läsa vidare om fler av fördelarna med att äga din egen bostad. Utbudet av bostäder som är till salu slog i taket våren 2019 och det är fortfarande stort.

En bostadsrätt är en investering

En av de största fördelarna med att du äger din egen bostad är att avgifterna du betalar går till dig själv. Bostadsrättföreningar sparar ju nämligen pengar i syfte att bekosta framtida renoveringar. självklart är det också en fördel att det är ganska stora chanser att värdet på din bostad ökar. Om du har tur kan du hitta en bostadsrättsförening som inte har några månadsavgifter, det är dock sällsynt och om du skulle ha den turen behöver du göra ett noggrant förarbete. Med tanke på att avgifterna ska återinvesteras i fastigheten ska en avgiftsfri bostadsrätt vara renoverad relativt nyligen. Alternativt ska det finnas något annat bra skäl till att inga avgifter tas ut.

Med det sagt finns det mycket att ha i åtanke inför att du gör ditt köp. Expressen publicerade för några år sedan en bra lista som är relevant än idag.