Slarva inte med flyttstädet

Kartongerna är packade och det är dags att dra iväg mot den nya lägenheten. Men har man inte glömt något nu? Jo flyttstädet! Det är inget litet arbete som ska utföras på bara någon timme. För en orutinerad städare kan det till och med ta flera dagar att genomföra en städning av hela huset. Därför är det smart att helt enkelt låta proffsen ta hand om det, annars kan det bli dyrt!

Det kanske låter konstigt att om man inte betalar för städningen så kan det bli dyrt, men det är ändå sant. Till exempel så kan man ta en flyttstädning i Stockholm med Stockholm Stadgruppen för ett betydligt bättre pris än när man åker på en faktura efter att man slarvat med städningen och hyresägaren anlitat någon annan.

Om bostadsbolaget inte tycker att städningen håller måttet kan de lägga ut ny städning på en entreprenör. Kostnaden hamnar hos den utflyttade. Och det kan bli dyrt eftersom bolaget inte behöver välja den billigaste firman.

– En femrummare på över 100 kvadratmeter kan kosta 6.000 kronor att städa, säger Paul Lehecka.(Läs hela artikeln här)

Är man smart och är ute i tid så slipper man stresstäda hela huset och därmed åka på en stor räkning. Det är bra att också boka just flyttstädningen i tid och slippa oroa sig för om du hinner boka. Sedan är det bara att låta proffsen göra sitt jobb och flytta från en ren och tom lägenhet eller villa. Den smartaste lösningen för de oftast väldigt upptagna flyttfåglarna. Spara tid och pengar på att anlita rätt städfirma för jobbet.